Häpesin

Runoilija Puksu

nainen
Julkaistu:
11
Liittynyt: 9.5.2010

Asuinpaikka: -
Sähköposti:
-
Syntymäpäivä:
-

Suunsa aukaisu auttaa saamaan mitä tahtoo.
 

Häpesin sitä että rakastin.
Häpeän sitä että rakastan.

En häpeä sitä ketä rakastan.
Häpeän sitä että minä rakastan.

Selite: 
Kategoria: 
 

Kommentit

vau, hienoa. ! :)
Tuli ihan oma kokemus mieleen tuosta alusta paitsi että..

minä taas häpeän sitä että rakastan,
häpeän sitä ketä rakastan,
sillä hän ei todellakaan ansaitse rakkauttani
- ainakaan enää!

Syvällisyys elämän läsnä runossasi

 

Käyttäjän kaikki runot

Runoilija Runon nimiLajittele laskevasti Luontipäivä Kommentteja Kategoria
Puksu Hääni 25.12.2010 0 Runo
Puksu Haluaisin tietää... 6.12.2010 1 Runo
Puksu Häpesin 19.11.2010 2 Runo
Puksu Helvettini 14.12.2010 0 Runo
Puksu Kidutus 25.12.2010 0 Runo
Puksu kuolematon 8.12.2010 0 Runo
Puksu Kuvittelen 23.11.2010 2 Runo
Puksu Miksi? 8.12.2010 2 Runo
Puksu Paras keino 25.12.2010 0 Runo
Puksu Sylisi 8.12.2010 1 Runo