Helvettini

Runoilija Puksu

nainen
Julkaistu:
11
Liittynyt: 9.5.2010

Asuinpaikka: -
Sähköposti:
-
Syntymäpäivä:
-

Suunsa aukaisu auttaa saamaan mitä tahtoo.
 

Vielä vuosienkin jälkeen sydämeen koskee.
Se koskee mitä sinulta sain.
Olisi ollut helpompaa olla saamatta mitään.

Vuodet ovat saaneet minut tuntemaan vielä voimakkaammin.
Ennen en sinua ajatellessani puhennut kyyneleihin.
Ennen en luhistunut kasaan, kun joku tai jokin muistutti minua sinusta.

Voisitko taas sanoa minulle;
Painu Helvettiin.

Mutta minähän olen jo siellä.

Selite: 
vaatii fiksausta. kehittely kelpoinen ehkä.
Kategoria: 
 
 

Käyttäjän kaikki runot

Runoilija Runon nimiLajittele laskevasti Luontipäivä Kommentteja Kategoria
Puksu Hääni 25.12.2010 0 Runo
Puksu Haluaisin tietää... 6.12.2010 1 Runo
Puksu Häpesin 19.11.2010 2 Runo
Puksu Helvettini 14.12.2010 0 Runo
Puksu Kidutus 25.12.2010 0 Runo
Puksu kuolematon 8.12.2010 0 Runo
Puksu Kuvittelen 23.11.2010 2 Runo
Puksu Miksi? 8.12.2010 2 Runo
Puksu Paras keino 25.12.2010 0 Runo
Puksu Sylisi 8.12.2010 1 Runo