Pullonpyöritystä

Runoilija tulppaani

nainen
Julkaistu:
10
Liittynyt: 19.2.2009
Viimeksi paikalla: 6.12.2015 22:25

Asuinpaikka: -
Sähköposti:
-
Syntymäpäivä:
2.10.1991

elämä on elettäväksi
 

Tee sormella mun selkään siksakkia

Ota mut
ja heitä mua niinku ne heittelee naisiaan kaunoluistelussa

Ota mut kiinni

Laukaise meidän rakkaus ilmaan
kuin tykinkuula

Pelataanhan kaksin pullonpyritystä?

Selite: 
Kategoria: 
 

Kommentit

Leikillisen hauska runo ;)
Kyllä tuo kutsu varmaan otetaan
riemulla vastaan.
 

Käyttäjän kaikki runot