Kuurupiilo

Runoilija tulppaani

nainen
Julkaistu:
10
Liittynyt: 19.2.2009
Viimeksi paikalla: 6.12.2015 22:25

Asuinpaikka: -
Sähköposti:
-
Syntymäpäivä:
2.10.1991

elämä on elettäväksi
 

Juostaan kilpaa
salaisimpaan paikkaan!

Menen piiloon peiton alle,
leiki ettet löydä mua

Huudan, täällä mä oon!
tule kutittamaan peiton alta näkyviä varpaitani

Älä kiusaa, mä sanon
vaikka hyvin tiedän että tästä mä tykkään

Älä ikinä lopeta olemasta hyvä etsijä.

Selite: 
Kategoria: 
 

Kommentit

Ihastuttava runo rakkaudesta!

Ihastuttava runo rakkaudesta!

 

Käyttäjän kaikki runot