ota mukaasi

Runoilija Panthera

mies
Julkaistu:
10
Liittynyt: 12.1.2009
Viimeksi paikalla: 5.6.2017 21:13

Asuinpaikka: -
Sähköposti:
-
Syntymäpäivä:
-


Ajattelen - siis olen
Olen - ajattelenko?

Antaa olla, ette te kuitenkaan usko.





Käy muuten ihan vaikka huviksesi katsomassa tuo linkkini...
sinne siirtyvät omasta mielestäni kelvolliset runot...
 

syksyn lehtien katveessa
sammalen tuoksun huumaus
metsässä mielen lepotuoli

ota mukaasi kuvana
heräämisen ja aamukahvin
välissä siellä ollaksesi

Selite: 
Tämän tekstin innoittajana on Yoko Ono
Kategoria: 
 

Kommentit

Kaunis, hyvä runo

Niin kauniina aamu hyväilee ~~ kaunis kaunis

 

Käyttäjän kaikki runot