posken nukka

Runoilija Panthera

mies
Julkaistu:
10
Liittynyt: 12.1.2009
Viimeksi paikalla: 5.6.2017 21:13

Asuinpaikka: -
Sähköposti:
-
Syntymäpäivä:
-


Ajattelen - siis olen
Olen - ajattelenko?

Antaa olla, ette te kuitenkaan usko.





Käy muuten ihan vaikka huviksesi katsomassa tuo linkkini...
sinne siirtyvät omasta mielestäni kelvolliset runot...
 

poski ihoa vasten
ruskeat silmät seuraten
sormen piirtäessä rintasi kaarta

poski rintaasi vasten
ruskeat silmät seuraten
piirrän kauniin vatsasi kaarta

silmäni suljen
sinut sylissäni pidän
yhdessä aamuun asti

ja paljon, paljon kauemmin

Selite: 
Kategoria: 
 

Kommentit

Ihana runo.
Kaunis jo nimikin.

ja niin kauniina kietoutuu hellyys <3 Kaunis niin herkkä tunnen sen..

 

Käyttäjän kaikki runot