tänään

Runoilija Panthera

mies
Julkaistu:
10
Liittynyt: 12.1.2009
Viimeksi paikalla: 5.6.2017 21:13

Asuinpaikka: -
Sähköposti:
-
Syntymäpäivä:
-


Ajattelen - siis olen
Olen - ajattelenko?

Antaa olla, ette te kuitenkaan usko.





Käy muuten ihan vaikka huviksesi katsomassa tuo linkkini...
sinne siirtyvät omasta mielestäni kelvolliset runot...
 

Käyttäjän kaikki runot