sinä, elämässäni

Runoilija liimapää

mies
Julkaistu:
10
Liittynyt: 12.1.2009

Asuinpaikka: -
Sähköposti:
-
Syntymäpäivä:
-

Kirjoitan itsestäni, tunteistani - muusta kun en osaa. Aikuisuuden sekamelskaa, rakkautta, surua. Hitunen radikalismia, mustavalkoisuutta, idealismia. Elämään opettelua, tasapainon etsimistä, ääripäitä.
 

sinä pidät minusta
hyvää huolta.

kun tänään katsoin
sinua jälleen syvälle
silmiin
ja kun kosketin
ymmärsin

kuinka
turvaton olen
itse ollut
ilman sinua.

kukaan ei ole
minusta pitänyt
huolta
niin kuin
sinä teet.

kukaan ei ole
koskaan
halunnut...

sen vuoksi olen
niin ihmeissäni
kun haluat minut
vierellesi
lähellesi
pysyvästi.

Selite: 
Kategoria: 
 

Kommentit

Se uskomaton onnen tunne.

jotenkin upea huomata
rakkaus
miltä se tuntuu

miten toinen ihminen
tuntuu hyvälle

 

Käyttäjän kaikki runot