Ilman sydäntä.

Runoilija erillai-nen

nainen
Julkaistu:
11
Liittynyt: 15.3.2010

Asuinpaikka: -
Sähköposti:
-
Syntymäpäivä:
-

 

sydän haluaisi kertoa,
ettei tahtoisi musertua,
sinulle annettu,
käsiisi uskottu,
toivoen sinun pitävän siitä huolen,
sillä ilman sydäntäni minä kuolen..

Selite: 
Kategoria: 
 

Kommentit

toiveikas eli hyvä

toiveikas eli hyvä

 

Käyttäjän kaikki runot