Auringon lasku.

Runoilija erillai-nen

nainen
Julkaistu:
11
Liittynyt: 15.3.2010

Asuinpaikka: -
Sähköposti:
-
Syntymäpäivä:
-

 

Olit minulle se ainoa,
elämäni tärkein ihminen,
kuljimme tietä käsikkäin,
tie näytti jatkuvan lopun ikämme,
kunnes tulikin risteys,

risteys joka meidät erotti,
lähdit oikeaan,
suuntaan josta aurinko nousee joka aamu,
minä lähdin vasempaan,
suuntaan jonne aurinko laskee joka ilta,

kuljen hämärässä,
etsien suuntaa josta aurinko nousisi,
ilman karttaa en sinne löydä,
ilman apua en sitä osaa nähdä,
ilman sinua se on mahdotonta..

Selite: 
oletus
Kategoria: 
 
 

Käyttäjän kaikki runot