Nimetön

Runoilija Faaren

mies
Julkaistu:
10
Liittynyt: 15.8.2009
Viimeksi paikalla: 5.6.2017 22:07

Asuinpaikka: -
Sähköposti:
-
Syntymäpäivä:
-

Oli näitä joskus enemmänkin. Olkoot nyt jäljellä olevat vielä täällä.
 

Hiljalleen kumpuava uhma,
joka pirstoo ihoni
tunkeutuen syvälle nahkojeni ulkopuolelle,
se puree pakkashelmet poikki
tuoden niljaisen kosteuden,
paljastaen rosoisen pinnan suksien alla,
johon liisteri tarttuu ja saa järkeni hehkumaan
kuin vauhkoontunut parahdus
irrotan sukset.
Päivä paiskoo minua vasten kehoaan.
Päivä paiskoo minua.

Selite: 
Kirjotusvire on ihan perseellään.
Kategoria: 
 

Kommentit

Vau! Henkeä salpaavaa tekstiä henkisistä kasvukivuista.

Fantastinen! Tykkäsin, ihan parassssss. (:

 

Käyttäjän kaikki runot