Enkelit niissä

Runoilija Faaren

mies
Julkaistu:
10
Liittynyt: 15.8.2009
Viimeksi paikalla: 5.6.2017 22:07

Asuinpaikka: -
Sähköposti:
-
Syntymäpäivä:
-

Oli näitä joskus enemmänkin. Olkoot nyt jäljellä olevat vielä täällä.
 

Ikonin luona
näin virtsaavan ortodoksimiehen.
Salamana iskin hänen lävitseen
sättivänä noitana,
ja rumana hän siihen kivettyi.
Vihasin.

Hän näkyy edelleen
hävyttömänä häivähdyksenä
turistien kuva-albumeissa.
Enkelit niissä ovat kuristuneet,
aikoja sitten
tehneet lopun.

Selite: 
Kategoria: 
 

Kommentit

Fantastinen.

Olen täysin samaa mieltä Matseltofin kanssa!

Raakaa, pidän! Karuja kuvia luo verkkokalvoille!

 

Käyttäjän kaikki runot