Tilanjakaja

Runoilija Faaren

mies
Julkaistu:
10
Liittynyt: 15.8.2009
Viimeksi paikalla: 5.6.2017 22:07

Asuinpaikka: -
Sähköposti:
-
Syntymäpäivä:
-

Oli näitä joskus enemmänkin. Olkoot nyt jäljellä olevat vielä täällä.
 

Tilanjakaja,
kuulen selkäni takana puhuttavan.
Hyvässä ja pahassa,
niin nuo piskuiset mörököllit piehtaroivat
liiaksi mielipiteissään.
Taikalampputasangot ovat rooleja täynnä,
ohjenuoria menneiltä ajoilta.

Sipaisu valtavan ketjun pintaan,
niin huomaamme olevamme lenkkejä,
kulkukauppiaan helmiä
alati paisuvalla väylällä.

Selite: 
Kategoria: 
 
 

Käyttäjän kaikki runot