Teurastamon työntekijä

Runoilija Faaren

mies
Julkaistu:
10
Liittynyt: 15.8.2009
Viimeksi paikalla: 5.6.2017 22:07

Asuinpaikka: -
Sähköposti:
-
Syntymäpäivä:
-

Oli näitä joskus enemmänkin. Olkoot nyt jäljellä olevat vielä täällä.
 

Muukalainen kertoi
työskentelevänsä teurastamolla.
Viime minuutilla olin miettinyt vallitsevaa säätä,
nyt mietin kuinka etova tuo mies on,
onko hänellä aikaa miettiä säätä?

Haastatellessani huomasin verta hanskoissaan.
Joten näin törsäytin kasvoilleen peikon:
miltä veri tuntuu?
Hän itki. Kävelin pois ja karistin karuuden
teurastajasta.
Se viiletti korkeuksiin.

Selite: 
Kategoria: 
 

Kommentit

Oooo. Uusia runoja mut en jaksa nyt kommaaa. : <

Fantastinen.
Hihi. Vähä siisti!

Raaka runo. Sanaton olen

 

Käyttäjän kaikki runot