Nämä pilvet eivät ole todellisia

Runoilija Faaren

mies
Julkaistu:
10
Liittynyt: 15.8.2009
Viimeksi paikalla: 5.6.2017 22:07

Asuinpaikka: -
Sähköposti:
-
Syntymäpäivä:
-

Oli näitä joskus enemmänkin. Olkoot nyt jäljellä olevat vielä täällä.
 

Täällä minä keikun,
rakeisten antenniyhteyksien varrella.
Unikuvat lymyävät jossakin likellä,
kädenulottumattoman päässä,
missä on sormia, varpaita ja silmäpareja
laskemassa kaikki kohahdukset
jolloin onnen vati ilakoi.

Olisitko mieluummin Kuriileilla vai Gobissa,
yhtä kaukana kumpikin.
Liikaa.
Missä majasi,
siitä en tohdi ottaa selvää.
Tyydyn leipomaan suussasulavia sämpylöitä
sirkuttavien kellojen hoilatessa
What a wonderful worldia.

Aivan lähellä siinä,
kädenulottumattoman päässä.

Selite: 
Kategoria: 
 
 

Käyttäjän kaikki runot