Teidät tunsin, ette te lopeta

Runoilija Faaren

mies
Julkaistu:
10
Liittynyt: 15.8.2009
Viimeksi paikalla: 5.6.2017 22:07

Asuinpaikka: -
Sähköposti:
-
Syntymäpäivä:
-

Oli näitä joskus enemmänkin. Olkoot nyt jäljellä olevat vielä täällä.
 

aavistan taustalla olevan hyvä syy siihen,
että jätittekin minut kuin knallin kalliolle,
puhuakseni kuluneella vertauksella

mutta tämä taasen ei ole kulunutta,
hämmennys ja eräänlainen masennus,
en ole ennen kokenut näin vahvaa,
en pyörinyt näin vinhasti itkun partaan suupielillä,
en ostanut itseäni ulos haikeuden häkistä

karkeasti jaoteltuna olemme ihmisiä,
liian kiireisiä ja turhan kiintyviä,
hankalia yhdistelmiä,
pulmia

aikaisemminkin jo valmistauduin,
olisinpa osannut puolittaa ennakkosurun,
jotta hampaissani
ei kalisisi alakuloisuus,
vaan se lokakuinen viikonloppu,
esimerkin mainitakseni,
sekä elokuvamme lopusta tuttu
siroääninen laulu

Selite: 
Tämä on ehkä liian henkilökohtaista, jotta voisi aueta kenellekään. Pistinpä nyt kuitenkin ja purin tunteitani.
Kategoria: 
 

Kommentit

Hieno, alaston runo. Osui ja upposi minuun

Fantastinen.

 

Käyttäjän kaikki runot