All i need

Runoilija nick3

mies
Julkaistu:
10
Liittynyt: 10.11.2009

Asuinpaikka: -
Sähköposti:
-
Syntymäpäivä:
-

I cant live whit out you,i cant be whit you,i cant saw you,so im dead :)
 

All what i need is you, No body loves me, everyone hate´s me, how far this takes me, this isint fair, i cant get you out off my mind, Rescue me.

Selite: 
Kategoria: 
 

Kommentit

kauniita runoja ihania ja hienoja(:
Mutta ole huolellinen kirjoittaessa englanniksi(aika hankala kieli kun sanoja ei kirjoiteta kuten lausutaan)
Isn't ja Nobody(:

kauniita runoja ihania ja hienoja(:
Mutta ole huolellinen kirjoittaessa englanniksi(aika hankala kieli kun sanoja ei kirjoiteta kuten lausutaan)
Isn't ja Nobody(:

 

Käyttäjän kaikki runot