Onko unissasi musiikkia?

Runoilija lindor

nainen
Julkaistu:
10
Liittynyt: 6.2.2010
Viimeksi paikalla: 11.1.2022 3:57

Asuinpaikka: -
Sähköposti:
-
Syntymäpäivä:
-

Oletko kukaan?

Nimeni on
Kuka Tahansa
Suihkussa verho
Liedellä makaroonia
Yöpöydällä valo
Olen siis kaimasi

Kun kutsun sinua nimeltä,
mitä vastaat?
 

Mies, 36

Soitan häissä. Silmäni kostuvat kyyneleistä enkä näe koskettimia, mutta kappale on lihasmuistissa. Edvard Griegin Holmberg’s Suite for piano, Op. 40: No. 1, Prelude. Ajattelen vääriä asioita: sitä, miltä kastunut leipä maistuu suussa, miltä selällään oleva koppakuoriainen tuntuu sormissa. Isäni ryntää ovesta sisään pistooli kädessä ja laukaisee kolme kertaa minua kohti. Luodit osuvat flyygeliin. Suupielestäni valuu verta, jonka kyyneleeni laimentavat. En lopeta soittoa. Isäni astuu lähemmäs ja asettaa pistoolin ohimolleni. En kuule häävieraiden henkäisyä preludin huippukohdan alta. Miten edes tiedän heidän henkäisseen, jos en kuullut sitä? Viimeinen lyönti koskettimille on voimallinen.

Selite: 
Kategoria: 
 

Kommentit

<3

Tässä on nyt kyllä jotain sellaista voimakasta ja vahvaa. Nimen perusteella tietenkin liitin tämän heti uniin, ja unet ovat itselleni ainakin aivan älyttömän mielenkiintoisia, jotenka tämä runo oli vain jotain, joka sai minut sanomaan "vau".

Vaikuttavin kohta oli tuo: "Miten edes tiedän, että he henkäisivät, jos en kuullut sitä?" Se tuntuu sisäistävän niin monta asiaa loppujen lopuksi.

Mutta aivan mahtavan runon olet saanut aikaiseksi. Suosikkeihin meni.

 

Käyttäjän kaikki runot