Blogi

Runoilija lindor

nainen
Julkaistu:
10
Liittynyt: 6.2.2010
Viimeksi paikalla: 11.1.2022 3:57

Asuinpaikka: -
Sähköposti:
-
Syntymäpäivä:
-

Oletko kukaan?

Nimeni on
Kuka Tahansa
Suihkussa verho
Liedellä makaroonia
Yöpöydällä valo
Olen siis kaimasi

Kun kutsun sinua nimeltä,
mitä vastaat?
 

ikuisesti

meidän

Sanat putoavat painavina sivulle ja sinun kynäsi minun päiväkirjani lehdillä.

Selite: 
Kirjoittaja: lindor 04.08.2012 21:08
Kategoria: 
 

Kommentit

Minusta tämä on ihan älyttömän hyvä, miten minä en ole keksinyt tuota !

 

Käyttäjän kaikki runot