Tuus ny

Runoilija missgossip

Älä tuu takas
Josset pyydä anteeks
Katot mua silmiin
Tartut mua ranteest
Ankee hetki se hetkes meni ohi
Mut niin paskaa aikaa
Et sen muistaa tovin 

Ohi astelee sanat mun korvani juurta
Tiedostan tilanteen - ei mitään uutta
Kui sä nyt sillä lailla käsiksi kävit
Mutta huutamisessa - sä mut kyllä häviit

Anna mulle uus maa - hetken huumaa 
Tuu taas alas sielt mis ego sun ajatukset tuunaa
En kuunaa oo
Nähnyt ton kaltast rappioo 
Katkeraa tappioo
Syljettyjä sanoja
Norona mun housuilla
Ja tahmaset kädet sydäntä etsii
Jouduin taas johonkin vittumaiseen testiin
Toimiiks se kama? Anna mulle pala
Ja moraalisesti voin taas vajota alas
Oma käyttöhistoria salas
En oo niin heikko että se kiskois mut alas
Selite: 
Pitkästä aikaa paperilta
oletus
Kategoria: 
 

Kommentit

Millähän sävelellä tämä laulu on tarkoitus laulaa, rehellistä tekstiä <3 
 

Käyttäjän kaikki runot