Puolikas

Runoilija salto mortale

mies
Julkaistu:
9
Liittynyt: 28.3.2007
Viimeksi paikalla: 11.9.2023 18:41

Asuinpaikka: -
Sähköposti:
-
Syntymäpäivä:
-

 

Kuulostaa kovin kornilta
juoda lasista,
joka on puolillaan.

Onneksi en ole enää niin vaativainen.

Minulle riittää hyvin
myös puolet tästä,
elämästä.

Selite: 
Kategoria: 
 

Kommentit

Pidin tästä tunnelmasta. Suosikkeihin :)

Kaunis ja nappaava!✨✨✨
 

Käyttäjän kaikki runot