Uni

Runoilija salto mortale

mies
Julkaistu:
9
Liittynyt: 28.3.2007
Viimeksi paikalla: 11.9.2023 18:41

Asuinpaikka: -
Sähköposti:
-
Syntymäpäivä:
-

 

Näin sinut
näin sen hetken
kuulin kuinka nauroit
kuinka kerroit,

kaipaavasi minua

Tunsin
olit oikeasti edessäni
hait teetä pieneen kupposeen
pidit kaksin käsin kiinni,

ja kaadoit hennoin ottein kurkkuusi

Olet olemassa
kaukana
ja taas sylissäni
kun silmäni ummistuvat
niin lähellä,

että voin koskettaa

Et ole muuttunut
vaan olet yhä
kaikista kaunein,

kaikista

Ja jälleen huomaan herääväni,
ennen kuin nukahdan

Selite: 
Kategoria: 
 
 

Käyttäjän kaikki runot