Nimetön

Runoilija Siperia

nainen
Julkaistu:
10
Liittynyt: 1.3.2009

Asuinpaikka: -
Sähköposti:
-
Syntymäpäivä:
-

tämä on viimeinen elämäsi, se ymmärrä
suitsi mielesi pirut
 

jos kerrankin unohtaisin
eihän se mitään muuttaisi

en minä ajattele kuin entiset nerot

olen syntynyt ajalla,
jolla ei synny sankareita

tässä maailmassa ei ole
traagisia kohtaloita

ei mitään mainittavaa

Selite: 
Kategoria: 
 

Kommentit

rohkeita lauseita mielenkiintoista

ajatuksia täynnä

hieno, ajatuksia herättävä runo. Pidin!

 

Käyttäjän kaikki runot

Runoilija Runon nimiLajittele laskevasti Luontipäivä Kommentteja Kategoria
Siperia Nimetön 7.7.2011 0 Runo
Siperia Nimetön 1.1.2011 4 Runo
Siperia Nimetön 14.12.2011 0 Runo
Siperia Nimetön 7.2.2011 0 Runo
Siperia Nimetön 7.2.2011 1 Runo
Siperia Nimetön 23.10.2010 2 Runo
Siperia Nimetön 23.10.2010 3 Runo
Siperia Nimetön 23.10.2010 3 Runo
Siperia Nimetön 2.3.2011 6 Runo
Siperia olen kunnossa kiitos 21.1.2012 0 Runo