Kuulumattomin mollisointi kellarista ajassa ennen talvipäivänsei

Runoilija CelticVampire

nainen
Julkaistu:
10
Liittynyt: 23.3.2010

Asuinpaikka: -
Sähköposti:
-
Syntymäpäivä:
-

Erotica`s maybe near to Death...
 

Täällä on turhuutta.....
......
....
...
jatkuvasti jotain odottaa tapahtuvaksi...

mutta sinä olet yhä keskellä...
....
...itserakkauttasi....
...tuskinpa jaksan odottaa että
olet kuten ne
joilla on sydän...

Selite: 
Väärin on odottaa heidän tunteitaan joilla sydäntä ei ole...
Kategoria: 
 
 

Käyttäjän kaikki runot