Kaukana lähellä

Runoilija CelticVampire

nainen
Julkaistu:
10
Liittynyt: 23.3.2010

Asuinpaikka: -
Sähköposti:
-
Syntymäpäivä:
-

Erotica`s maybe near to Death...
 

Vaikka tänne jäisin
olen liian kaukana.

Kun olen poissa
olen lähempänä.

Rakastan sinua,
älä jää suremaan minua.

Selite: 
Green... island.
Kategoria: 
 
 

Käyttäjän kaikki runot