Sudenkorento

Runoilija Kuukeiju

nainen
Julkaistu:
6
Liittynyt: 2.9.2011

Asuinpaikka: -
Sähköposti:
-
Syntymäpäivä:
-

 

Elämä on kuin sudenkorennon siipi.
Yhtä heikko,
yhtä hauras,
yhtä haavoittuvainen,
yhtä hento,
yhtä lyhytaikainen
ja yhtä kuolevainen.

Mutta yhtä kaunis.

Selite: 
Kategoria: 
 

Kommentit

Lähellä kuolemaa...kuiskii jos korvaasi.. tuttua on.

 

Käyttäjän kaikki runot