Niin sanoi vaistosi

Runoilija erikoistapaus

nainen
Julkaistu:
10
Liittynyt: 24.11.2006
Viimeksi paikalla: 23.7.2023 15:39

Asuinpaikka: -
Sähköposti:
-
Syntymäpäivä:
-

 

Katselin sitä hetken
ja se katosi
En saanut siitä kiinni
se vain vajosi
Annoin sen painua pohjaan
vaik se ylös halusi

Niin se vain meni
vaikka se satutti
Sattui niin kovaa
kun sen tajusi
Yritin ostaa sen takaisin
liian kova oli hintasi
Jätin sen siihen
vaikka alennusta tarjosi

Selite: 
Kategoria: 
 
 

Käyttäjän kaikki runot