Ja pyh!

Runoilija erikoistapaus

nainen
Julkaistu:
10
Liittynyt: 24.11.2006
Viimeksi paikalla: 23.7.2023 15:39

Asuinpaikka: -
Sähköposti:
-
Syntymäpäivä:
-

 

Mikset sinä vastaa kun sinua puhutellaan?
Oletko sinä kuuro vai muuten vain uppiniskainen?
Kyllähän nyt sinun pitäisi tietää etten ole kärsivällinen.

Kuunteletko sinä edes?!
Kuinka saatat?!

Eikö sinua edes hävetä?
Luulisi sinulla olevan enemmän karakteeriä,
noin niinkuin näyttelijänä.
Miten niin niin vääriä valintoja?
Ai nyt sinä lausahtelet!
Vai niin.
Jaa.
Jaa.
Eipähän tuo minua kiinnosta kun et saa itsestäsi edes ihmistä tehtyä.

Älä viitsi.

Sinä valehtelet!

En voi keskustella kanssasi joutavan päiväisistä asioista, kuten sinusta, ystäväiseni.

Äläkä sinä latele suustasi totuuden vastaista, iljettävää puhetta.

Ja pyh!

Ei minua kiinnosta.

Selite: 
Kategoria: 
 

Kommentit

Näissä sun runoissa on jotenkin voimaa, tunnetta. Tyrmäävän hyviä. Tykkään.

vau...tykkäsin
tässä voimaa!!!!

 

Käyttäjän kaikki runot