Torstai

Runoilija erikoistapaus

nainen
Julkaistu:
10
Liittynyt: 24.11.2006
Viimeksi paikalla: 23.7.2023 15:39

Asuinpaikka: -
Sähköposti:
-
Syntymäpäivä:
-

 

Uppoa minuun!

Kaiva! Kaiva!

Anna tulla
täydellä
voimalla

Tule syvemmälle

Älä kysele

Hiljaa

Huuda

Älä pelkää
lähde vain mukaan
pysy kanssani vielä
älä luovuta
jatka
jatka
jatka
Yllytä minua rajuudellasi
pure ihoni verille
pidä kiinni lujasti
Nyt! Laita silmät kiinni
vie minut kauemmas

Vielä
vie vielä
vie vielä, vie

Ota minut kiinni kuin
lumihiutaleen jota
tuuli tempoo
varo sulattamasta

Siinä

Selite: 
Kategoria: 
 

Kommentit

uu.. Pidän!

;)

 

Käyttäjän kaikki runot