Kauneutta taas

Runoilija erikoistapaus

nainen
Julkaistu:
10
Liittynyt: 24.11.2006
Viimeksi paikalla: 23.7.2023 15:39

Asuinpaikka: -
Sähköposti:
-
Syntymäpäivä:
-

 

Kun laitan silmäni kiinni
näen lävitsesi
kuinka kaunista
Olet melkein puhdas
hohdat sameaa valoa
Kuin pyhyyttä vailla
siirryt ylemmäs
Et näe minuun

Toisella puolella ei
kukaan sinua odota
mutta kaikki ottavat
sinut avosylin vastaan
Hellivät
Eivät huomaa puutteitasi
he vain
Rakastavat

Selite: 
Kategoria: 
 
 

Käyttäjän kaikki runot