Ilo

Runoilija taielisa

nainen
Julkaistu:
6
Liittynyt: 20.3.2010

Asuinpaikka: -
Sähköposti:
-
Syntymäpäivä:
-

Onnen etsiä pitkän tien kulkia.Jokaisessa pilvessä on aurinko,jokaisessa sadepisarassa kyynel.
 

Tiedätkö
tänään kohtasin ilon.

Aamulla
katsellessani , sinua ukkoni.
Silmät sikkurassa, parta ajamatta.

Hörpit kahviasi, hiukset ihanasti pörrössä.
Nostat, katseesi
haukottelet
harot hiuksiasi.

Katsot minua,hymyilet
sanot
huomenta .

Toteat, on perjantai aamu
ja
kulta
sulla on yöpaita
väärinpäin.

Silloin ilo
ja
nauru täytti minut.

Sinä
sinä elämäni
rakkaus
huomasit minut.

Selite: 
Kategoria: 
 

Kommentit

Lämminhenkisesti sanailet ..Hyvää Syntymäpäivää sinulle..

Todella elämänmakuinen runo. Huumoria mukana aimo annos. Onnellista sntymäpäivää.

Aivan ihan runo , joka ketoo sen totuuden, että lähellä on se jota rakastaa todella, mutta aina vain ei sitä välttämättä huomaa. Ihanaa. Hyvää Syntymäpäivää.

Lämminhenkisesti sanailet ..Hyvää Syntymäpäivää sinulle..

Todella elämänmakuinen runo. Huumoria mukana aimo annos. Onnellista sntymäpäivää.

Aivan ihan runo , joka ketoo sen totuuden, että lähellä on se jota rakastaa todella, mutta aina vain ei sitä välttämättä huomaa. Ihanaa. Hyvää Syntymäpäivää.

 

Käyttäjän kaikki runot