Nöyrä

Runoilija taielisa

nainen
Julkaistu:
6
Liittynyt: 20.3.2010

Asuinpaikka: -
Sähköposti:
-
Syntymäpäivä:
-

Onnen etsiä pitkän tien kulkia.Jokaisessa pilvessä on aurinko,jokaisessa sadepisarassa kyynel.
 

Nöyränä luon katseeni ylös korkeuksiin.Nöyränä kuiskaa
kiitokseni.

Kiitoksen kaikesta siittä mitä olen kokenut
saanut.
Kaikista surun ja ilon kyyneleistä

Kaikista murheen ja onnen hetkistä.

Kaikista sateisista ja aurinkoisista päivistä.

Nöyränä kiitän elämästä hänestä joka on vierelläni.

Selite: 
Kategoria: 
 

Kommentit

Kaunis runo.

 

Käyttäjän kaikki runot