Nimetön

Runoilija taielisa

nainen
Julkaistu:
6
Liittynyt: 20.3.2010

Asuinpaikka: -
Sähköposti:
-
Syntymäpäivä:
-

Onnen etsiä pitkän tien kulkia.Jokaisessa pilvessä on aurinko,jokaisessa sadepisarassa kyynel.
 

Olen onnellinen sinusta pieni tyttö.
Tulit mailmaan ,tuomaan onnen .

Tulit valloitit meidät kaikki.

Suurilla sinisillä silmilläsi katselet ja tarkkailet.

-vaaria joka liitelee
-isääsi joka jokeltelee
-äitiäsi joka hymyilee
-minua joka itken...onnesta.
-sisartasi joka yhtä suurilla sinisillä silmillään katselee sinua.

Sinä pieni tyttö,ihme rakkauden
sait meidät kaikki rakastumaan
ymmärtämään elämän suuruuden.

Selite: 
Kategoria: 
 
 

Käyttäjän kaikki runot