Pienet hetket

Runoilija Lällykkä

nainen
Julkaistu:
10
Liittynyt: 19.12.2006

Asuinpaikka: -
Sähköposti:
-
Syntymäpäivä:
-

Kirjoittaminen on taidetta. Usko, toivo ja rakasta niin jaksat huomiseen ja sen yli. <3
 

Huulipunat pitkin poskea

Hymyhuulet katoavat
kaupungin vilinään

Poski vasten poskea
ja lämmin syli pehmoinen

Joskus kaikki on hyvin

Selite: 
Kategoria: 
 

Kommentit

Suloinen.

 

Käyttäjän kaikki runot