Takorauta

Runoilija Hänki

mies
Julkaistu:
10
Liittynyt: 23.11.2006

Asuinpaikka: -
Sähköposti:
-
Syntymäpäivä:
-

Kortit on jo jaettu.
 

Nyt lyötiin rumpua taivahalla
ja lyötiin rumpuja taivaan alla
Oli matkalla mies tuomiolle
katsantoon syntiensä

Ei ollut sanaansa pitänyt
ja henkiä yrittää ottanut
muitten omaisuutta vienyt
raukka kieroselkäinen

Mutta taivas tiesi
oli viety syytön tuomioon
rikkeiden muitten kantoon
Taivas tiesi
ja taivas vuosi

Selite: 
Kategoria: 
 

Kommentit

Hieno! Tunnelataus.

 

Käyttäjän kaikki runot