Nimetön

Runoilija Quarana

nainen
Julkaistu:
10
Liittynyt: 22.11.2006

Asuinpaikka: -
Sähköposti:
-
Syntymäpäivä:
-

Hold my breath as I wish for death.
 

kuka määrittää mielenvikaisuuden,
kenen keksimä määrite "hullu" on?
jokainen menettää joskus kontrollin,
vuorollaan jokainen on onneton.

Tekevätkö harhat ihmisen sairaaksi,
nekö langettavat tuomion,
jokainen joutuu joskus väärinymmärretyksi,
teoilla sairailla saavat kaipaamansa huomion.

Nekö ovat hulluja jotka eivät osaa elää normien mukaisesti,
heidät suljetaan laitoksiin,
pannaan keskustelemaan ryhmissä syvällisesti,
vaikka ehkä he ovatkin kaikkein valmiimmat tähän elämään,
he eivät pakene taakse kiireisen maskin,
ehkä he ovatkin ainoat tarpeeksi vahvat ihmismielen kestämään.

Selite: 
osastolla ensimmäisenä iltana syntynyt runo,hieman kökkö,mutta yritetään.
Kategoria: 
 

Kommentit

Kauniisti kirjoitat todellisista asioista.

 

Käyttäjän kaikki runot

Runoilija Runon nimi LuontipäiväLajittele laskevasti Kommentteja Kategoria
Quarana Nimetön 6.4.2007 1 Runo
Quarana Nimetön 13.4.2007 2 Runo
Quarana Nimetön 18.4.2007 0 Runo
Quarana Nimetön 28.4.2007 1 Runo
Quarana Nimetön 6.6.2007 0 Runo
Quarana Nimetön 27.9.2011 0 Runo
Quarana Nimetön 30.11.2011 0 Runo
Quarana Nimetön 23.4.2015 3 Runo
Quarana Nimetön 23.4.2015 1 Runo
Quarana Nimetön 23.4.2015 2 Runo