Nimetön

Runoilija Quarana

nainen
Julkaistu:
10
Liittynyt: 22.11.2006

Asuinpaikka: -
Sähköposti:
-
Syntymäpäivä:
-

Hold my breath as I wish for death.
 

sisälleni sen kätken,
piilotan ja suojelen,
se on minulle niin paljon,
vaikka tiedän
että nyt elän vain vajaan elämän.

kun yritän pitää siitä huolta,
se raivostuu ja suurenee,
kun minä vihaan sitä,
se huulieni kautta minulle kauniisti hymyilee.

jos yritän päästä siitä eroon,
se takertuu ja tiukentaa otettaan,
jos tahdon pitää sen omanani,
en hyvää oloa silläkään saa.

ei koskaan hyvä,
aina haava yhtä syvä,
aina se satuttaa,
ei koskaan irrota otettaan.

Selite: 
sen nimi on itseinho.
Kategoria: 
 
 

Käyttäjän kaikki runot

Runoilija Runon nimiLajittele laskevasti Luontipäivä Kommentteja Kategoria
Quarana Nimetön 27.9.2011 0 Runo
Quarana Nimetön 6.4.2007 1 Runo
Quarana Nimetön 30.11.2011 0 Runo
Quarana Nimetön 18.4.2007 0 Runo
Quarana Nimetön 28.4.2007 1 Runo
Quarana Nimetön 6.6.2007 0 Runo
Quarana Nimetön 23.4.2015 2 Runo
Quarana Nimetön 13.4.2007 2 Runo
Quarana Nimetön 23.4.2015 3 Runo
Quarana Nimetön 23.4.2015 1 Runo