Nimetön

Runoilija e77f2d2f2bfc4cbabd8c24b7812d5eda

nainen
Julkaistu:
10
Liittynyt: 3.3.2009
Viimeksi paikalla: 14.2.2019 18:29

Asuinpaikka: -
Syntymäpäivä:
29.3.2024

Oon yleensä iloinen ja nauran paljon. Minulla on paljon eläimiä.Mutta välillä minulla on päiviä kun kaikki menee huonosti.
 

Mua sattuu,
Ehkä suokin sattuu sama asia,
Mutta en voi myöntää sitä,
Että muhun sattuu,
Ehkä suhunki alkaa sattumaan pian enemmän,
Enkä voi sitä estää,
Vaikka haluaisin,
Ettei sun tarvitsisi kärsiä mun takia,
Olen pahoillani,
Tää meni miten meni,
Jatketaan elämää,
Unohdetaan menneet.

Selite: 
Kategoria: 
 
 

Käyttäjän kaikki runot