ystävyyteni

Runoilija insanes of sorrow

mies
Julkaistu:
4
Liittynyt: 18.5.2011

Asuinpaikka: -
Sähköposti:
-
Syntymäpäivä:
-

the beauty of life is only dream....
 

ystävyys ihana ei kukaan
halua luopua
pieni ja hauras ystävyys

vuodet havisevat
kaunis ystävyys
ajasta aikaan

ei enään
ystävyyteni on kuollut...
eikä se tule takaisin

Selite: 
last tier on my face
Kategoria: 
 
 

Käyttäjän kaikki runot