only words

Runoilija insanes of sorrow

mies
Julkaistu:
4
Liittynyt: 18.5.2011

Asuinpaikka: -
Sähköposti:
-
Syntymäpäivä:
-

the beauty of life is only dream....
 

unelmani on olla kanssasi
vain sinun olla tahtoisin
mutta sieluni ei voi koskaan unohtaa
sitä mitä minulle teit
kun hylkäsit minut pimeyteen
oi rakas valoni...

Selite: 
no more... please
Kategoria: 
 
 

Käyttäjän kaikki runot