kurja

Runoilija naava

nainen
Julkaistu:
7
Liittynyt: 2.10.2009

Asuinpaikka: -
Sähköposti:
-
Syntymäpäivä:
-

 

itkin, mutta kukaan ei kuullut,
itkin, mutta kukaan ei nähnyt,
itkin, mutta kukaan ei ymmärtänyt,
suru, jota ihminen yksin sisällään kantaa,
suru, josta ei kellekään puhua voi,
suru, joka kestää pitkään,
on kamalinta,
olin iloinen,
esitin kaiken olevan hyvin,
kukaan ei koskaan huomannut,
huomannut tuota sisäistä tuskaa,
sillä kenellekään en puhunut,
en edes niinsanotulle jumalalle,
mutta mitä se auttaisikaan,
ei mitään,
kukaan ei koskaan huomannut,
miten kovasti se sattui,
he luulivat että olin onnellinen,
ja kaikki oli hyvin,
mutta suljin tuon oven,
oven, jonka suljin joka päivä,
oven, jota en koskaan aukaissut kenellekään,
oven, jonka olisin halunnut avata,
ja jonka takana olevan asian,
olisin halunnut jakaa muiden kanssa,
itkin, mutta kukaan ei kuullut,
itkin, mutta kukaan ei nähnyt,
itkin, mutta kukaan ei ymmärtänyt,
tän kuoren alla,
jota suojanani pidän maailmassa,
on jotain,
jotain, mistä en anna kenenkään tietää,
kukaan ei vain koskaan huomannut sitä,
eikä tule koskaan huomaamaankaan,
ja kyynelistä kasvojen surullisten,
runon tän vuodatin

Selite: 
elä jokainen päivä täysillä. kunpa minäkin olisin tehnyt niin.
Kategoria: 
 

Kommentit

ihana, täynnä herkkyyttä ja kipua. ovi - vertauskuva on hyvin kekseliäs, tykkään myös kun runosi hyvällä tavalla toistaa itseään.

Tämä oli vuodatus, purista se kasaan ja kuiviin ja se toden totta on hieno runo.

Kiitos arvostuksestasi:)

upea runo jotenkin, runoon sisältyy se koko tuska jonka minäkin tunnen. On niin vaikeaa tuntuu melkein pakolta esittää että kaikki on hyvin jotta kukaan ei huomaisi. Mutta hyvä runo suoraan suosikkeihini

koskettava runo joka on hienosti kirjoitettu :)

Koskettavaa tekstiä.

 

Käyttäjän kaikki runot

Runoilija Runon nimi LuontipäiväLajittele laskevasti Kommentteja Kategoria
naava kurja 2.10.2009 5 Runo
naava varjo 15.12.2009 1 Runo
naava viimeinen savuke 24.12.2009 8 Runo
naava sadetta 8.5.2012 0 Runo
naava ruoanlaittamattomuus 10.5.2012 0 Runo
naava Viisas ihminen 4.11.2012 1 Runo
naava syksy 23.4.2015 1 Runo