kevättä rinnassa

Runoilija kultasisko

nainen
Julkaistu:
10
Liittynyt: 14.3.2011

Asuinpaikka: -
Sähköposti:
-
Syntymäpäivä:
-

elä kesästä kesään
 

Juotsenet laskeutuvat lammelle
ne ovat onnellisia, tulleet takaisin kotiinsa

Kevät on tullut
linnut laulavat ja ihmiset pariutuvat

ja minä itken, koska en ehtinyt nauttia talvesta,
sen kylmyydestä, kauneudesta,

itken,koska on kevät, etkä sinä ole vielä luonani

Selite: 
Kategoria: 
 

Kommentit

suloisen katkeraa kaipausta

Kaihoisaa surua on tässä hyvässä runossasi.

 

Käyttäjän kaikki runot