vanha suola

Runoilija kultasisko

nainen
Julkaistu:
10
Liittynyt: 14.3.2011

Asuinpaikka: -
Sähköposti:
-
Syntymäpäivä:
-

elä kesästä kesään
 

Näen katseet
kaipauksen huokauksen,
hengityksen kiihkeyden
Teidän välillänne.

Sanoja ette vaihda
vaikka tiedätte totuuden,
Olette liian ylpeitä.

Myöntäkää se.

On helpompi hengittää
On helpompi hymyillä

Selite: 
Kategoria: 
 

Kommentit

kaunis, herättää ajatuksia.

 

Käyttäjän kaikki runot