Sielunystävä

Runoilija kultasisko

nainen
Julkaistu:
10
Liittynyt: 14.3.2011

Asuinpaikka: -
Sähköposti:
-
Syntymäpäivä:
-

elä kesästä kesään
 

Olet jotain mitä olen
etsinyt
liian kauan.

Meidät on veistetty samasta puusta.
tunnen sen.

Olet kadoksissa ollut veljeni.

Veljeni.
et mitään muuta
Tiedän, tämä tulee jatkumaan aina, aina ja aina

Joku sanoisi että olet minun Soulmate

Minä sanon, että olisin sinä jos olisin kolmijalkainen

kaksoisveljeni.

Selite: 
Kategoria: 
 

Kommentit

<3

 

Käyttäjän kaikki runot