inttileski

Runoilija kultasisko

nainen
Julkaistu:
10
Liittynyt: 14.3.2011

Asuinpaikka: -
Sähköposti:
-
Syntymäpäivä:
-

elä kesästä kesään
 

ikäväni on suurempi kuin eilen,
kyyneleeni on ikäväni

Syliisi haluan painautua.
Älä jätä minua.
Olet kaikkeni.

Tule ehjänä takaisin,
älä huoli odotan sinua.
Tunnen ihosi,
Tunnen kätesi.
Tunnen selkäkuviot

Selite: 
Kategoria: 
 

Kommentit

Kauniisti kaipauksesta. Pidin.

 

Käyttäjän kaikki runot