ikävä

Runoilija kultasisko

nainen
Julkaistu:
10
Liittynyt: 14.3.2011

Asuinpaikka: -
Sähköposti:
-
Syntymäpäivä:
-

elä kesästä kesään
 

ikävä sun solisluusi kaarta,
sun sinisiä silmiä,
sun korkeita poskipäitä

Sun nopeita huulia,
Oih!
Niiitä täydellisiä
Haluan ne takaisin mun ihoa pitkin kulkemaan

Sait mut lämpenemään,
sait mut ihastumaan,
kiintymään ja
nyt oot poissa,
yhtä nopeasti kuin tulitkin

Selite: 
Kategoria: 
 
 

Käyttäjän kaikki runot