Vihdoin

Runoilija kultasisko

nainen
Julkaistu:
10
Liittynyt: 14.3.2011

Asuinpaikka: -
Sähköposti:
-
Syntymäpäivä:
-

elä kesästä kesään
 

Olen vihdoin ehjä,
sinä teit sen

Olen vihdoin löytänyt sinut.

Saat minut unohtamaan
kaiken mihin uskoin ja mitä pelkäsin

Täytät toiveeni, haaveeni,
Sinua ole etsinyt

Yksi sana sinulle, unelmani

Kiitos

Selite: 
oletus
Kategoria: 
 
 

Käyttäjän kaikki runot