sekaisin

Runoilija kultasisko

nainen
Julkaistu:
10
Liittynyt: 14.3.2011

Asuinpaikka: -
Sähköposti:
-
Syntymäpäivä:
-

elä kesästä kesään
 

En pysty rauhottumaan,
hengittämään,
kuin seisoisit rinnallani,
painaisit minua alas,
lyttyyn

En pysty rakastamaan
enää
edes itseäni

Niin sekaisin olen,
mutta tällä kertaa
en onnesta, en.

Sekaisin tästä kaikesta,
mitä olemme saaneet aikaan.

Selite: 
Kategoria: 
 

Kommentit

Ota etäisyyttä, ajatuksiin, kyllä se henki taas kohta kulkee...

 

Käyttäjän kaikki runot