ystävyydelle

Runoilija kultasisko

nainen
Julkaistu:
10
Liittynyt: 14.3.2011

Asuinpaikka: -
Sähköposti:
-
Syntymäpäivä:
-

elä kesästä kesään
 

Olit vierelläni kun ihastuin ensimmäisen kerran, kun pussasin poikaa ensimmäisen kerran, kun rakastuin,

Lohdutit minua kun menetin rakkaan, lohdutin sinua kun sinulla oli paha mieli,
Nauroimme yhdessä niin monet kerrat,
Sinun seurassasi voin olla oma itseni

ei kukaan tunne minua niinkuin sinä, ei edes peiton kanssani jakava

Sinun kanssasi minulla on elämäni pisin suhde,
olet menneisyyteni ja 22 päivän kuluttua vihdoin nykyisyyteni.

Rakkaudella sinun BFF

Selite: 
Sen parhaan ystävän kaipuuta..
Kategoria: 
 

Kommentit

Ihana..<3

 

Käyttäjän kaikki runot