väsynyt

Runoilija kultasisko

nainen
Julkaistu:
10
Liittynyt: 14.3.2011

Asuinpaikka: -
Sähköposti:
-
Syntymäpäivä:
-

elä kesästä kesään
 

Olen väsynyt esittämään,
esittämään rakkautta, onnea, innostunutta

Olen väsynyt olemaan kaikkea muuta kuin mitä olen.
Pakko on jatkaa rooliani, jotta jaksaisin edes vähän pidemmälle.

kuinka jaksan tämän kaiken ilman sinua?

Selite: 
oletus
Kategoria: 
 
 

Käyttäjän kaikki runot